Meteen naar de inhoud

JOIN THE ROYAL FAMILY

Foto: Ralph Schaepemeyer

Je wilt lid worden?
Wat leuk! Als aankomend lid van onze Royal Family, beginnen we dan nu met elkaar te tutoyeren.
Je hebt misschien HAMLET gezien of MACBETH of allebei. En je verheugt je op onze nieuwe productie KING LEAR in 2023. Als lid van de ROYAL FAMILY kan je daar een actieve bijdrage aan leveren.
Met jou gift hebben we meer armslag om onze projecten voor te bereiden, om contacten met nieuwe prachtige speellocaties te leggen en extra te investeren in medewerkers en spannende toekomstplannen. Bovendien ben je als familielid ook een ambassadeur van KING’S MEN. Niets werkt zo goed als mond-op-mond reclame en jullie enthousiasme is voor ons van het allergrootste belang.

Wat kost het?
Voor € 75,- per persoon (€125,- voor families) ben je lid van onze ROYAL FAMILY. 
Kun je meer of juist minder geven? Graag. Iedere bijdrage is welkom.
Lidmaatschap van de ROYAL FAMILY gaat per jaar en stopt automatisch. Maar je kunt natuurlijk ook een doorlopende betalingsopdracht geven… wat je wilt!

ANBI
Wij hebben een ANBI aangevraagd. Bij toekenning zijn giften aan KING’S MEN gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor meer informatie.

Wat krijg je?
Een nieuwe theaterfamilie en natuurlijk onze hartelijke dank! In de lange wintermaanden komt er een cadeautje in de brievenbus om te laten weten dat wij jullie niet vergeten zijn. En aan het begin van ieder seizoen is er een ROYAL FAMILY DAG met de KING’S MEN makers en spelers op onze thuisbasis Kloster Bentlage in Rheine. Onze eerste familiedag op 14 mei 2022 was een sfeervolle, vrolijke en persoonlijke kennismaking voor iedereen. We verheugen ons alvast op de tweede familiedag.

Als familielid aanmelden?
Mail naar royalfamily@kingsmen-openair.com met daarin je naam/jullie namen, adres en evt. telefoonnummer en wij sturen zo snel mogelijk een mail retour met de betalingsgegevens.

KING’S NEWS
De ROYAL FAMILY ontvangt automatisch onze nieuwsbrief KING’S NEWS in de Inbox. Als je daar geen prijs op stelt, dan is afmelden hiervoor eenvoudig: stuur een e-mail met het onderwerp “uitschrijven nieuwsbrief” naar news@kingsmen-openair.com.

ROYAL FAMILY DAG 2022
Fotos: Ralph Schaepemeyer

KINGS NEWS

Wir verschicken ab und zu Emails mit Neuigkeiten. Hier können Sie sich für die KING'S NEWS anmelden.

Af en toe sturen we e-mails met nieuws. U kunt zich hier inschrijven voor KING'S NEWS.

E-Mail-Adresse | adres:

Vorname | Voornaam

Nachname | Achternaam

anmelden | registreren
abmelden | afmelden

Mit Angabe meiner Daten und Absenden der Anmeldung erkläre ich mich einverstanden, den hier bestellten Newsletter per E-Mail zu erhalten. Meine Daten werden nicht an Dritte weitergegeben. Dieses Einverständnis kann ich jederzeit widerrufen. Weitere ausführliche Informationen in der Datenschutzerklärung

Door het verstrekken van mijn gegevens en het indienen van de registratie, ga ik ermee akkoord de hier bestelde nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. Mijn gegevens worden niet aan derden verstrekt. Ik kan deze toestemming op elk moment intrekken. Meer gedetailleerde informatie in de Datenschutzerklärung
Je bent van harte welkom om ons te volgen, lief te hebben en hulde bewijzen op Facebook en Instagram.

Gerne kann man uns bei Facebook und Instagram (ver)folgen, lieben und huldigen.