Meteen naar de inhoud

JOIN THE ROYAL FAMILY

Foto: Ceasare Schuit

Je wilt lid worden?
Wat leuk! Als aankomend lid van onze Royal Family, beginnen we dan nu met elkaar te tutoyeren.
Je hebt misschien HAMLET gezien of MACBETH of allebei. En je verheugt je op de herneming van KING LEAR in 2024.
Als lid van de ROYAL FAMILY kan je daar een actieve bijdrage aan leveren.
Met jouw gift hebben we meer armslag om onze projecten voor te bereiden, om contacten met nieuwe prachtige speellocaties te leggen en extra te investeren in medewerkers en spannende toekomstplannen. Bovendien ben je als familielid ook een ambassadeur van KING’S MEN. Niets werkt zo goed als mond-op-mond reclame en jullie enthousiasme is voor ons van het allergrootste belang.

Wat kost het?
Voor € 75,- per persoon (€125,- voor families) ben je lid van onze ROYAL FAMILY. 
Kun je meer of juist minder geven? Graag. Iedere bijdrage is welkom.
Lidmaatschap van de ROYAL FAMILY gaat per jaar en stopt automatisch. Maar je kunt natuurlijk ook een doorlopende betalingsopdracht geven… wat je wilt!

ANBI
KING’S MEN heeft sinds 1 januari 2022 een ANBI status, giften aan de stichting zijn gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor meer informatie. Met een periodieke gift aan KING’S MEN, voor tenminste 5 jaar, is het mogelijk om extra belastingvoordeel te krijgen. Daarvoor vult u dit formulier in. 

Wat krijg je?
Een nieuwe theaterfamilie en natuurlijk onze hartelijke dank! In de lange wintermaanden komt er een cadeautje in de brievenbus om te laten weten dat wij jullie niet vergeten zijn. En aan het begin van ieder seizoen is er een ROYAL FAMILY DAG met de KING’S MEN makers en spelers. Onze familiedagen in 2022 en 2023 waren een sfeervolle, vrolijke en persoonlijke kennismaking voor iedereen. 

Als familielid aanmelden?
Mail naar royalfamily@kingsmen-openair.com met daarin je naam/jullie namen, adres en evt. telefoonnummer en wij sturen zo snel mogelijk een mail retour met de betalingsgegevens.

KING’S NEWS
De ROYAL FAMILY ontvangt automatisch onze nieuwsbrief KING’S NEWS in de Inbox. Als je daar geen prijs op stelt, dan is afmelden hiervoor eenvoudig: stuur een e-mail met het onderwerp “uitschrijven nieuwsbrief” naar news@kingsmen-openair.com

IMPRESSIE ROYAL FAMILY DAGEN
Fotos: Ralph Schaepemeyer
 
Je bent van harte welkom om ons te volgen, lief te hebben en hulde bewijzen op Facebook en Instagram.

KING’S NEWS

Af en toe sturen we e-mails met nieuws. U kunt zich hier inschrijven voor KING’S NEWS.

Subscribe

* indicates required