Meteen naar de inhoud

Ensemble

Fotos: Elze van den Akker

Jan Sturmius Becker uit Recklinghausen-Süd sprong direct vanuit het schooltheater op het podium van de Ruhrfestspiele Recklinghausen. Van daar uit voerde zijn artistieke carrière hem als danser bij Theater Freiburg en als acteur door heel Europa. Hij werkte als wasbordvirtuoos en entertainer bij Duo BagaTelli, is mede-oprichter van theatergroep Fetter Fisch, speelde, ensceneerde en maakte choreografieën voor Theater Münster en was elf jaar lid van Impro005. In 2016 won hij met half past selber schuld de RTL-show Die Puppenstars. Jan heeft een oude Mercedes-bus waarin hij woont tijdens de repetities en voorstellingen van KING’S MEN en waaruit hij niet zelden de meest uiteenlopende handige-dingen-die-je-precies-net-nodig had tovert.

Christian Cadenbach kreeg zijn toneel opleiding bij Kaca Celan in Düren en aan het Lee Strasberg Theatre and Film Institute in New York. Als kleine jongen werd hij verliefd op hagelslag en patat en hij wilde niets liever dan in Nederland wonen. Tegenwoordig is Nederlands zijn tweede toneeltaal. Hij speelde bij Theater K in Aachen, Toneelgroep Maastricht en Het Laagland in Sittard. Hij geeft spelworkshops, communicatietrainingen en vertaalt theaterteksten. Christian woont in een Duits/Belgisch dorp, leest Engels en kookt Thais. De KING’S MEN is zijn artistieke heimat.

Als kleine jongen beleefde Laurens ten Den in zijn eentje allerlei avonturen rijdend op zijn pony door bos en hei. De ene keer voelde hij zich Arendsoog, de andere keer was hij Pipi Langkous. Volwassen geworden verruilde hij de pony voor het theaterpodium. De avonturen bleven. Laurens regisseert, produceert, schrijft en acteert in de meest uiteenlopende producties in binnen- en buitenland. Van popmuziek tot klassiek, van slapstick tot poëzie en van boerenrevue tot Shakespeare. Het is dankzij Laurens liefde voor en kennis van het Twents dat de meertaligheid in de stukken KING’S MEN nog een extra dimensie krijgt.

Marcell Kaiser werd geboren in het mooie stadje Stadtlohn, nabij de Nederlandse grens. De Ha’tken van de wereld zoals het in een streeklied wordt bezongen. Voor zijn studie vertrok hij naar Münster waar hij voor het eerst met theater in aanraking kwam. Hij trok een tijd met Circus Krone door Europa waar hij het vak van witte clown leerde voordat hij zich weer vestigde in Münster en als zelfstandig theatermaker ging werken. Hij speelt in Cabaret, film, was mede-oprichter van theatergroep Freuynde + Gaesdte, speelde bij Impro 005 en werkt als Klinikclown. Nu is Marcell aangekomen op de plek waar zijn hart ligt: Als Kaiser bij KING’S MEN.

 
Je bent van harte welkom om ons te volgen, lief te hebben en hulde bewijzen op Facebook en Instagram.

KING’S NEWS

Af en toe sturen we e-mails met nieuws. U kunt zich hier inschrijven voor KING’S NEWS.

Subscribe

* indicates required